Franklin MethodeLast van wiebelbenen? Pijn in je onderrug? Zit je tever achterover in het zadel? Of juist teveel voorin je zadel? Wijzen je tenen altijd naar buiten? Heb jij ook altijd de ene hand plat? Roept je instructeur dat je meer op je zitbeenknobbels moet gaan zitten en jij denkt #hoedan?

Laat de Franklin Methode bijdrage in de verbetering van jouw houding en beweging in het zadel.

 

Paard&Miep Franklin Methode

Franklin Methode

Ik ben Franklin Method Equestrian balls gecertificeerd.

Gecertificeerde coaches weten hoe het zogenaamde balletje rolt. Zij hebben een opleiding gedaan waardoor zij weten hoe de Franklin Methode te paard toegepast kan worden.

De Franklin ballen kunnen jou helpen met je houding en beweging in het zadel. Met een goede ruiterhouding help jij je paard, je maatje gezond te blijven. Samen zullen jullie veel meer plezier beleven onder het zadel. Investeer in jezelf en in je paard en wordt een ruiter met ballen.

Review Franklin Methode

Rijden met de Franklin methode is zoveel meer dan rijden met ballen!

Het is bewustwording, focus, visualisatie en het enigste hulpmiddel dat ons in het zadel kan helpen een nieuwe manier van bewegen in het zadel aan te leren.

De ballen, banden en/of sponzen helpen jou een beter bewegingspatroon in het zadel te ontwikkelen. Een instructeur kan jou 100 keer de instructie geven dat je bijvoorbeeld je handen laag en stil moet houden. De Franklin Methode helpt jou snel en effectief deze instructie op te volgen.  Dankzij de Franklin ballen wordt jij een betere ruiter zonder ballen. Maak vandaag nog een afspraak om je houding en beweging in het zadel te verbeteren

 

 

Franklin Methode - blauwe minirol

De Franklin Methode is er voor iedereen! 

De Franklin Method Equestrian is niet alleen geschikt voor ruiters die met hun houding en beweging aan de slag willen. De Franklin Methode leent zich ook heel erg goed voor ruiters met chronische pijnklachten, ruiters met een fysieke beperking.

Ik heb met succes ruiters weer pijnvrij mogen laten bewegen. Ruiters met een beperking meer in beweging mogen brengen. Maar ook iemand met een gedeeltelijke verlamming aan deze zijde in beweging gebracht.  It’s a kind of magic die Franklin Method Equestrian.

 

Franklin Methode review

Eerst vrijblijvend kennis maken?

Wil je eerst in een vrijblijvend kennismakingsgesprek horen wat ik voor jou kan betekenen? Dat kan. Boek vandaag een gratis kennismakingsgesprek

 

 

Ik heb jouw artikel gelezen op spotlight.horse waarin wordt gesproken over je eigen lichamelijke klachten. Help jij ook ruiters met pijnklachten?

Natuurlijk kan ik jou helpen, blufde ik.

Natuurlijk kan ik als ervaringsdeskundige jou heel goed helpen blufde ik mijn antwoord. Ondertussen dacht ik aan mijn eigen kennismaking met de Franklin ballen waarin mocht ervaren te rijden zonder pijn.

Het rijden met de Franklin Methode is niet alleen uitermate geschikt om ruiters beter te laten bewegen in het zadel. Maar leent zich  ook om ruiters met pijnklachten te begeleiden