Zoek jij een hippische coach die je op snel door de klasses heen helpt? Verlaat dan maar deze pagina.

Wij werken aan harmonie tussen ruiter en paard met het uitgangsbeeld een mooie band voor het leven waarin plezier en prestatie samen KUNNEN gaan. Welzijn van het paard en de ruiter staan hoog in het vaandel. Heb jij de tijd en wil jij investeren in een duurzame relatie met je paard, je maatje? Dan heb je aan mij de juiste coach.

Mijn aanbod is uniek net zoals jij en je paard.
Mijn lessen pas ik aan, aan jouw voorkeur leerstijl. Dit onderzoeken we aan de hand van de DISC methode. Samen komen wij tot de coaching die bij jou past. Misschien zoek je ondersteuning in het rijden en besluiten we te beginnen met grondwerk. Samen komen we er uit en samen gaan we voor jullie goud!
Een greep uit het aanbod

Paard&Miep Franklin Methode

Franklin Methode

Miep is Franklin Method Equestrian balls gecertificeerd.

De Franklin ballen kunnen jou helpen met je houding en beweging in het zadel. Met een goede ruiterhouding help jij je paard, je maatje, je alles, je danspartner gezond te blijven. Samen zullen jullie veel meer plezier beleven onder het zadel. Investeer in jezelf en in je paard en wordt een ruiter met ballen.

Paard&Miep-sportfit

Sportfit

Werk jij aan je eigen ruiterfitheid? Train je de mentale vaardigheden? Is je paard fit to compete?  Dan zijn jullie als combinatie SPORTFIT en maken jullie een heel groot verschil en zullen jullie meer plezier ervaren.

Paard&Miep hippische coaching biedt begeleiding voor ruiter en paard om SPORTFIT te worden. Samen werken we aan horsefit, mentaal fit en ruiterfitheid. 

 

Paard&Miep wedstrijdbegeleiding

Krijg trainingstips en steun het goede doel! 

Wil jij de puntjes op de I zetten en trainingstips ontvangen? Stuur een video van je proef in en steun hiermee het voerfonds van Federatie Gehandicapten. Deelname kost slechts € 2,50. Lees meer over mijn actie voor het voerfonds. Direct deelnemen kun je hier. 

Boek nu je Hippische coaching voor de beste prijs

Tijdens onze trainingen kan ik de volgende hulpmiddelen inzetten;

Carl Hester elastic teugel.

Franklin ballen/sponzen/banden.

Hartcoherentie meter.

Hartslagmeter humaan.

Hartslagmeter paard.

Remind to change.

Sadlle Clip.

Trainingsplan Paard

Voor ieder paard is een geschikt trainingsplan op te stellen. Voor een jong paard, die alles nog moet leren, of voor een iets ouder paard die het iets rustiger aan mag gaan doen, maar toch in conditie moet blijven. 

Fit & Veilig

Fit & veilig, dat geldt voor paard èn ruiter. Om lekker van elkaar te kunnen (blijven) genieten, moeten jullie beiden in een goede conditie zijn. Dit voorkomt blessures, en kunnen jullie iedere rit of wedstrijd samen aan!

Kinderen leren paardrijden

De liefde voor paarden zit er bij velen al jong in. Daarom is het ook zo belangrijk om vanaf jongs af aan, goed met je paard om te gaan. Wat is er nodig voor, tijdens en na het rijden? Vraag Miep, en ik vertel het je!