Je lijkt wel een veertje in het zadel, zacht, maar toch krachtig, licht, sierlijk.

Je gebruikt je lichaam effectief met behoud van de schokbrekende constructie.

Je paard lijkt wel een engel na het volgen van deze drie sessies en jij weet dat engelen en veren een onafscheidelijke combinatie zijn.

Rij niet voor JOKER

Niemand wil voor joker rijden als zij op hun paard rijden. Met Zorro 2.0 aka JOKER gaan wij samen intensief aan het werken.

We rekenen direct af met jouw gedachte dat je voor JOKER rijdt. Elke pas die jouw paard met jou in het zadel zet is vanaf nu raak. Na het traject kun jij met minder hulpen, meer bereiken zonder dat daar enige vorm van dwang bij komt kijken. Je stapt zonder vermoeidheid en kleine pijntjes in je lijf van je paard na het volgen van dit intensieve traject.

Jij en je paard lijken te communiceren zonder dat jij hulpen hoeft te geven, jij denkt en je paard doet het al.

Elke pas in het zadel is raak, jij en je paard gebruiken jullie lichaam effectief waardoor jullie veel fijner tot samenwerken komen zonder frustratie die ontstaat door miscommunicatie.

Je begrijpt veel beter waarom je paard doet wat je paard doet omdat je met veel meer bewustzijn tot paardrijden kan komen

Zorro 2.0 aka JOKER

JOKER liegt niet. Joker laat jou zien wat het effect is van jouw inwerking in het zadel. Zit je niet in balans? JOKER laat het je zien. Heb je een dominante hand? JOKER laat het je zien. Beweeg je niet mee met de beweging van je paard? JOKER laat het je zien.

Joker kun je zien als een spiegel. Joker spiegelt jouw gedrag!

Samenwerken met JOKER is enorm waardevol, omdat je hetgeen dat JOKER aan je liet zien kunt verbeteren zonder dat je daarvoor jouw geliefde paard voor in hoeft te zetten. Elke ruiter kan verbeteren op JOKER. 

 

JOKER is een mechanisch paard. Zonder hartslag, zonder emotie, zonder brein. Na een training op JOKER neem je datgeen dat JOKER jou heeft geleerd met het zadel van jouw geliefde paard in en je ervaart direct dat je paard enorm mag profiteren van de verbetering die we samen met JOKER hebben gemaakt.  Jij wilt toch ook niet voor JOKER rijden? Meld je snel aan voor het traject

 

2 + 15 =

SPORTFIT banner

Je volgt eerst een training op Zorro 2.0 aka JOKER op locatie in Woerden, daarna doen we een training te paard op jouw locatie waar je het geleerde in de praktijk gaat brengen op je eigen paard onder begeleiding en eventueel met behulp van de hulpmiddelen van de Franklin Methode. Daarna verfijnen we door met Zorro 2.0 aka Joker op locatie in Woerden. Voor het allerbeste effect doen we deze drie sessies in een periode van 14 dagen.

Paardrijden met veerkracht 195,00

geen reiskosten tot 45 km enkele reis vanaf postcode 3442 HX

Bonus Je ontvangt een starterskit met hulpmiddelen om je houding, zit en inwerking te verbeteren

Bonus je ontvangt van alle trainingen een uitgebreide rapportage met verslaglegging van de trainingen en tips om zelfstandig mee aan het werk te gaan.

Niet goed? Geld terug garantie! Als je het volledige traject hebt gevolgd en je hebt geen enkele verbetering gemaakt ontvang je de investering terug.