Paard&Miep-sportfit

Werk jij aan je eigen ruiterfitheid? Train je aan je mentale vaardigheden? Is je paard fit to compete? Dan zijn jullie als combinatie SPORTFIT en maken jullie een heel groot verschil in de training of tijdens de wedstrijd en hoef je niet verder te lezen.

Heb jij geen idee wat het unieke SPORTFIT traject van Paard & Miep Hippische Coaching inhoudt? Maar ben jij nieuwsgierig? Wil jij weten wat SPORTFIT precies is?

Goed nieuws voor jou nieuwsgierig aagje. In een webinar van ruim een uur ga ik je exact uitleggen waar SPORTFIT voor staat. Deelname aan het webinar is geheel gratis. 

Verwacht geen webinar waar je lekker onderuit kunt gaan hangen want we gaan ook echt aan het werk. Succes komt namelijk niemand zomaar aanwaaien daar moet je wat voor doen. We gaan niet zo hard aan het werk dat ik verwacht dat jij je in het zweet gaat werken.

In het webinar ga ik dieper in op de betekenis van Horsefit, Mentaalfit, Ruiterfit en Fit to compete. En hoe dat verschil kan maken laat ik je dus ervaren.  

 

 

Spelregels:

  • Schrijf je eerst in voor het webinar natuurlijk.
  • Maak je paardenvrienden attent op dit gratis webinar.
  • Je ontvangt per email een link. Deze link is persoonlijk dus deel deze niet met andere mensen.
  •  Zorg dat je fris en fruitig op tijd ingelogd ben voor het webinar. Behalve zin en misschien iets te drinken hoef je nergens anders voor te zorgen.

Tot slot wens ik jullie heel veel plezier bij het volgen van dit webinar.

Schrijf mij in