Laat je dressuurproef door mij beoordelen voor het goede doel.

Voerfonds

Baal jij er ook zo van dat je voorlopig niet kunt deelnemen aan wedstrijden? Ik mis het jureren zo erg dat ik, Paard&Miep, wat bedacht heb.

Je kunt je proef door mij laten beoordelen. Film een proef thuis in de bak, stuur hem aan mij door en je krijgt de proef terug met ingesproken commentaar.

De kosten voor een beoordeling bedragen slechts € 2,50 die Paard&Miep geheel gedoneerd wordt aan het voerfonds van de Federatie Paardrijden Gehandicapten.

Clown Spruit legt je in deze video uit waarom dit voerfonds zo hard nodig is. Met jou deelname aan deze actie helpen wij elkaar. Jij blijft gemotiveerd en ontvangt positieve feedback,

Paard&Miep kan haar jureervaardigheden behouden en we steunen het voerfonds van de FPG dus doe ook mee!

Spelregels:

  • Je krijgt GEEN winstpunten, je kunt GEEN prijzen verdienen. Maar je krijgt WEL een beoordeling van juryleden met een officiële licentie van de KNHS. Paard&Miep heeft de licentie van Bixie tot en met Z2 onder het zadel en tevens de licentie voor het mennen.
  • Neem de voorzorgsmaatregelen van het RIVM in acht bij het opnemen van de video. Tip gebruik de ingesproken proefoptie van de KNHS app. En film bij voorkeur vanaf de C.
  • Je hoeft niet maar mag wel in wedstrijdtenue je proef te rijden.
  • Je kunt de video sturen naar het telefoonnummer dat op deze pagina vermeld staat. Vermeld hierbij welke proef je wilt laten beoordelen. Je ontvangt dan een betaalverzoek, stuur je betalingsbewijs na. Na ontvangst van je betaalbewijs streven wij ernaar om binnen 48 uur je beoordeling terug te sturen. Deze wachttijd kan oplopen bij veel interesse.
  •  Tip! Wil jij gedurende deze periode je vorderingen “meten” stuur dan later nog een keer een video in ter beoordeling. Je helpt hier de leden van de FPG mee. Ben je enthousiast na deelname, zeg het dan vooral voort!

Tot slot wens ik jullie heel veel plezier bij het rijden van jullie dressuurproef en blijf gezond.

Kijk hier hoe de proefbeoordeling in zijn werk gaat

Wat moet je doen?

Video maken

Maak een video van een proef die jij door mij wilt laten beoordelen,

Appen

Stuur via whatsapp mij de video.

Resultaat

Ik stuur je een betaallink van € 2,50 en de beoordeling van je proef.

Facebook

Wil je meer weten over deze leuke actie? Kijk dan ook op mijn facebook of instagram pagina!

Harry liet Paard&Miep weten nadat hij 5 beoordelingen bekeken had dat de proeven TOP gejureerd waren.
Het gegeven commentaar vond Harry heel goed, hij kan er geen speld tussen krijgen.

Harry