Dit statement is voor het laatst gewijzigd op 17 mei 2018.

Op deze pagina informeer ik je over welke gegevens ik verzamel als je mijn website bezoekt, gebruikt en/of gebruik maakt van mijn diensten en producten; en waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik gebruikservaring hiermee kan verbeteren. Zo snap je precies hoe ik werk.

Deze privacyverklaring is van toepassing op de diensten van Paardenmiep. Realiseer je dat Paardenmiep niet verantwoordelijk is voor privacy beleid van andere websites en bronnen. Paardenmiep respecteert de privacy van alle gebruikers van mijn website en behandelt je persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk. Heb je hier vragen over, dan kun je mij bereiken op info@paardenmiep.nl

Gebruik van mijn diensten

Wanneer je je aanmeldt voor een van mijn diensten, vraag ik je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om die dienst te kunnen realiseren en/of je vraag te kunnen beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van mijn websiteprovider. Ik zal deze gegevens nooit combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik.

De persoonsgegevens die ik verwerk zijn:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Website
  • Locatiegegevens

Gegevens over jouw activiteiten op mijn website

Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt in correspondentie en telefonisch contact. Bijvoorbeeld wanneer je e-mail of andere berichten naar mij verzendt, is het mogelijk dat ik die berichten bewaar. Soms vraag ik naar persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn en het mogelijk maken jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. Gegevens bewaren we op eigen beveiligde servers van de websiteprovider.

Cookies en tracking pixels

Mijn website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe jij mijn website gebruikt. De door de cookies gegenereerde informatie over het gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van mijn websiteprovider.

Ik plaats geen statistische en marketing cookies op mijn website. Een ‘vereiste’ cookie heeft een puur technische functionaliteit waardoor de website naar behoren werkt.

Een tracking pixel is een elektronisch bestand (grootte normaal 1 pixel x 1 pixel) dat in een e-mail (bijvoorbeeld ‘n nieuwsbrief) wordt geplaatst. Zo’n tracking pixel wordt niet toegepast.

Doeleinden

Ik verzamel of gebruik uitsluitend informatie voor de doeleinden die worden beschreven in deze privacyverklaring tenzij ik van tevoren jouw toestemming hiervoor heb gekregen. Om via e-mail of telefoon contact te leggen met betrekking tot diensten die je hebt afgenomen of vragen die je hebt gesteld. Om diensten te leveren die je hebt afgenomen.

Om via e-mail wijzigingen over afgenomen diensten en producten te melden. Hiervoor kun je je ook altijd afmelden via de afmeldlink onderaan de mail. Om nieuwsbrieven en mailings te verzenden waarvoor je je hebt aangemeld. Hiervoor kun je je (tijdelijk) afmelden via de afmeldlink onderaan de mail.

Om via onderzoek van jouw surfgedrag beter inzicht te krijg in mijn relaties. Dit doe ik alleen met jouw toestemming.

Derden

Je informatie wordt niet met derden gedeeld.

Bewaringstermijn

Je persoonsgegevens die ik bewaar worden niet langer dan noodzakelijk bewaard. De bewaartermijn hangt samen met het doel waarmee ik de gegevens heb gekregen of verzameld en eventuele wettelijke verplichtingen. Na elke vernieuwde interactie, bewaar ik je persoonsgegevens maximaal 26 maanden. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact met mij op via info@paardenmiep.nl

Keuzes voor persoonsgegevens

Ik bied alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dit moment aan mij is verstrekt.

Je kunt een verzoek tot inzage, verandering, gegevensoverdraging en verwijdering van je persoonsgegevens of een verzoek tot het intrekken van je toestemming of bezwaar op het verwerken van jouw persoonsgegevens mailen naar info@paardenmiep.nl

Ik wil je erop wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiligen van persoonsgegevens

Paardenmiep is zich ervan bewust dat je vertrouwen in mij stelt. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. Mocht je het idee hebben dat ik jouw persoonsgegevens niet goed beveilig of misbruik, neem dan contact met mij op via info@paardenmiep.nl.

Ter beveiliging van jouw persoonsgegevens heb ik de volgende maatregelen genomen:

 

  • Mijn Servers en apparaten zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall
  • Wijzigingen, vragen en feedback

Ik controleer regelmatig of ik aan dit privacy beleid voldoe. Als je vragen hebt over deze privacyverklaring, kun je contact met mij opnemen:

Paardenmiep

info@paardenmiep.nl