Paard&Miep wedstrijdbegeleiding

Laat je dressuurproef door mij beoordelen.

Review voerfonds

Benieuwd waar je staat in de training van je paard of pony en geen zin in gedoe? Wil jij niet vast zitten aan jaarlijkse kosten om te kunnen deelnemen aan een wedstrijd? Kun je om welke reden dan ook niet deelnemen aan een wedstrijd op vreemd terrein?

Je kunt je proef door mij laten beoordelen. Film een proef thuis in de bak, stuur hem aan mij door en je krijgt de proef terug met ingesproken positieve feedback en een puntenoverzicht. Deelname kost slecht 7,50 euro

Jij kiest zelf de proef die je wilt rijden. Dus ga je voor een positieve ervaring kies je een proef die bij je niveau past. Wil je weten waar je staat ga je voor een niveau hoger.

Deelname is mogelijk voor iedere ruiter en menner. Jong, oud, ervaren, onervaren of misschien ben jij wel een ruiter met een beperking ook dan mag je gewoon meedoen.

Het dragen van een wedstrijdtenue is niet verplicht, zorg dat jij je comfortabel voelt daar draait het om!

Inmiddels heb ik 2 jaar ervaring met het online beoordelen van dressuurproeven en zijn ervaringen van de deelnemers allemaal positief geweest.

 

 

Spelregels:

  • Je krijgt GEEN winstpunten, je kunt GEEN prijzen verdienen. Maar je krijgt WEL een beoordeling van juryleden met een officiële licentie van de KNHS. Paard&Miep heeft de licentie van Bixie tot en met Z2 onder het zadel en tevens de licentie voor het mennen.
  • Neem de voorzorgsmaatregelen van het RIVM in acht bij het opnemen van de video. Tip gebruik de ingesproken proefoptie van de KNHS app. En film bij voorkeur vanaf de C.
  • Je hoeft niet maar mag wel in wedstrijdtenue je proef te rijden.
  •  Tip! Wil jij gedurende deze periode je vorderingen “meten” stuur dan later nog een keer een video in ter beoordeling.  Ben je enthousiast na deelname, zeg het dan vooral voort!

Tot slot wens ik jullie heel veel plezier bij het rijden van jullie dressuurproef en blijf gezond.

2 + 12 =

Review voerfonds

Na het opnemen van je dressuurproef laad jijzelf de video op op je eigen YouTube kanaal. Dit kanaal werkt namelijk altijd en zo heb je zelf controle over de kwaliteit van je inzending.

De beelden blijven jouw eigendom en jij kiest er zelf voor om de video openbaar of verborgen te zetten.

Via email ontvang jij na betaling een audio bestand met de ingesproken positieve feedback en een excel bestand met de score.

Review voerfonds

Kijk hier hoe de proefbeoordeling in zijn werk gaat

8 + 13 =