Ontkennen heeft geen zin, iedere ruiter heeft we last van een ruiterkwaaltje.

Ruiterkwaaltje? Ruiterkwaaltjes bedoel je zeker?

Als ik voor mezelf spreek, dan praat ik over kwaaltjes of kwalen. Paardensport is nu eenmaal een behoorlijk grote belasting voor je lichaam. En denk dan eens aan al die bijkomende klusjes, bijvoorbeeld stallen mesten, zware balen ruwvoer tillen en ga zo maar door. En dan heb ik het nog niet eens over ongelukjes zoals gebeten worden door je paard, een klap van je paard krijgen of dat je paard zo nodig op je tenen moet gaan staan.

Herontdekking van de ruiterspieren.

Die zin komt je vast ook bekend voor. Als je net dat extra meer gegeven hebt in de training, een paard extra gereden hebt of je buitenrit wat langer duurde dan gepland. Dan kun je er geheid van uitgaan dat je de volgende dag spierpijn kan hebben. Wij noemen dat de herontdekking van de ruiterspieren.

Klachten waar je niet voor naar de behandelaar toe snelt.

Vaak zijn het klachten waarvoor je niet zo snel naar de behandelaar toe snelt. Op stal heb ik al de nodige middelen om mezelf direct EHBO te kunnen verlenen. Thuis heb ik ook overal wel een pilletje of smeerseltje voor.
Ken je dat nieuwe product voor soepele spieren en gewrichten?
Mijn pensionhouder vroeg of ik bekend was met de lotion voor soepele spieren en gewrichten. Ze zei ja dan smeer je dat op je lijf en dan doet het direct geen pijn meer. Dat is wat voor mij! Dus ik naar de webpagina https://www.bloomingnaturals.com/nl/ maar ik kon geen lotion vinden. Dus ik vroeg om advies.

Deskundig advies door telefonisch contact.

Via telefonisch contact ben ik heel deskundig voorzien van advies en uiteindelijk hebben ze mij de massage olie voor soepele spieren en gewrichten geadviseerd. 24 uur na bestelling had ik mijn bestelling binnen, met uiterste zorg verpakt.
Niet alleen voor soepele spieren en gewrichten.
Het flesje is veelvuldig gebruikt. Ik brak mijn teen, de olie nam de verkleuring en pijn aanzienlijk af, de olie smeerde ik op mijn kuitspier van dat been met die gebroken teen omdat ik mijn looppatroon aangepast had, zeurde die kuitspieren. Ik smeerde het op mijn monnikskapspier, die bij mij altijd zeurt. Deze zwijgt nu even. Mijn moeder smeerde het op haar door artrose aangedane hand en had minder klachten. Mijn nichtje kreeg haar vingers op de deur, hup direct die olie erop gesmeerd, geen verdikking, geen verkleuring en minder pijn. Ik nam het ook mee naar de fysio en masseur. Beide waren net zo enthousiast over het gebruik van het product als ik ben. En ze vonden het ook nog eens lekker ruiken!.

Maar ook bracht ik het aan op mijn overbelaste kaakspieren en ik had aanzienlijk minder klachten!

Eenvoudig aan te brengen.

Met de massageolie maak je er geen vette boel van. De olie is iets dikker en blijft daarom goed op je hand. Je brengt het heel eenvoudig aan. Het materiaal van het fes is wat stroever, super handig zodat je het flesje niet uit je handen kan laten glijden. Voor elk ruiterkwaaltje weet soepele spieren en gewrichten wel raad! Maar ook voor alle niet ruiter gerelateerde kwaaltjes biedt het uitkomst zoals wij hebben ervaren!