Ik was deelnemer aan het KNHS trainersseminar, maar bijna niet! Dat me dat toch bijna zou gebeuren, geen ticket op zak! Toch was het echt zo.


Al vele jaren ga ik trouw naar het KNHS trainersseminar. Toen het programma bekend gemaakt werd, twijfelde ik erover om eens uit mijn comfortzone te stappen en te kiezen voor de eventing dag in plaats van de dressuur.

Rien van der Schaft.

De bondscoach Rien van der Schaft geeft veel trainingen, clinics etc. dus ik heb al vaak naar hem mogen luisteren. Daarom dacht ik misschien moet ik voor iets anders kiezen. De eventing trok me heel erg aan omdat deze sport zeer veelzijdig is en ik denk dat we van hen een hoop kunnen leren wat betreft het opstellen van trainingsprogramma’s. Helaas had ik deze datum al 2 verplichtingen, jureren op een wedstrijd en een suprise baby shower voor mijn schoonzusje. Op een gegeven moment moet ik gedacht hebben, denk er even over na je hebt nog tijd genoeg om een beslissing te nemen.

Die beslissing was nog helemaal niet genomen.

Nooit had ik er meer over nagedacht totdat ik las dat de ticket verkoop voor zaterdag 20 januari heel hard ging. Toch maar een ticket bestellen besloot ik ala minuut. Inloggen, uitverkocht! Een ramp, ik, bijschooljunkie zou hier niet bij aanwezig zijn! Al snel kwam de gedachte, dan zou het misschien niet zo mogen zijn.

Het lukte om alsnog een ticket te bemachtigen.

Dit alles gebeurde op een vrijdag. En zondag, met dank aan mijn mede bijschooljunkie, bemachtigde ik alsnog een ticket. Ik ben erbij!!! YEAH.

Wat is dat, een trainersseminar?

Om jullie een indruk te geven van deze leerzame dag. Want je weet als je naar Rien van der Schaft gaat, je thuis komt met een aantal leuke opmerkelijke quote’s, heb ik voor jullie een video gemaakt.

Indruk.

Ik hoop dat ik jullie, met mijn video een indruk heb kunnen geven van het trainersseminar. Helaas heb ik de laatste ruiter, Patrick van der Meer moeten missen. Ik moest op tijd op stal zijn, uiteraard wilde ik Zorro doen, maar ook kregen we bezoek van de dierenarts. Waarom? Dat ga ik jullie in de toekomst allemaal vertellen.