Daar ben ik weer hoor. Natuurlijk had ik vooraf heel goed nagedacht, wat moet ik met Zorro nu ik zo even uit de running ben. Dat had ik allemaal goed geregeld.

Maar ik was niet even uit de running.

Nee ik was niet even uit de running, maar een veel te lange tijd. En nog steeds ben ik niet hersteld van mijn operatie. Heb je gemist dat ik geopereerd werd? Hier lees je wat voor operatie ik heb ondergaan. Ik had ervoor gezorgd dat er voor Zorro gezorgd werd gedurende een week. Vooraf had ik heel blogs geschreven en klaar staan, maar helaas bleken dat er niet genoeg. Dit had ik echt nooit kunnen voorzien. Gelukkig bleef de zorg voor Zorro bestaan en kreeg ik ook heel veel hulp.

Of ik Zorro gemist heb?

Natuurlijk heb ik hem gemist, maar dat kwam pas op zaterdag terwijl ik dinsdagochtend geopereerd werd. Omdat ik een week vooraf aan mijn operatie ook nog eens mijn teen gebroken had, had mijn lichaam het heel erg druk met het werken aan herstel. De eerste 2 dagen heb ik bijna non stop geslapen. Maar op zaterdag bekroop mij wel het gevoel ik wil naar mijn paard toe.

Toch een beetje koningsdag vieren

Had Zorro mij gemist?

Zorro stond me argwanend aan te kijken toen ik er weer voor het eerst was. Hij vertrouwde het niet, bang dat ik opnieuw hem in de steek zou laten?. En keerde zich van me af. Nu denken jullie misschien, dat meen je niet??? Ik ken Zorro en weet dat hij dit doet. Op zondag ging ik opnieuw naar hem toe, terwijl ik nog buiten loop hoor ik de ouwe heer zijn longen uit zijn lijf schreeuwen. Hij heeft er weer vertrouwen in dat ik dagelijks kom.

Maar dat vertrouwen heb ik moeten beschamen.

Ik had nog veel pijn, voelde me slecht maar goed je denkt dat het erbij hoort. Niemand in mijn omgeving heeft gelijktijdig 4 verstandskiezen, ja je leest het goed het zijn er 4 geworden, gelijktijdig laten trekken. Maar helaas bleek op vrijdag 4 mei dat ik een ontsteking van enorme omvang had. De chirurg moest operatief een drain plaatsen om de ontsteking af te vloeien. Omdat ik dus opnieuw open wonden had, kon / mocht ik niet naar stal.

Uiteindelijk heb ik het toch goed weten te maken.

Nadat de drain enkele dagen later verwijderd werd, heb ik het weer goed weten te maken met Zorro. Ditmaal koste het meer dan 1 dag voordat hij er weer vertrouwen in had.

Inmiddels is dit vertrouwen weer helemaal hersteld. Dat wel. Onlangs moest ik opnieuw onverwachts een bezoek brengen aan de chirurg. Ik kreeg te horen dat het herstel van de operatie die ik ondergaan heb, zeker 6 maanden zal duren. Dat is heel rot, maar het verklaard voor mij wel waarom ik nog klachten heb aan mijn kaken, ik nog ontzettend snel moe ben en eigenlijk nergens energie voor heb. Stap voor stap wordt het beter, zo slecht als dat het geweest is kan het nooit meer worden…….. ik ben weer een beetje in running.