Staat er een belangrijke prestatie in de agenda? Wil je de puntjes op spreekwoordelijke I zetten? Dan is het NK Boost pakket echt wat voor jou!

Maak gebruik van dit unieke aanbod.

De diensten die ik aanbiedt zijn uniek en vormen een goede basis om jouw deelname aan bijvoorbeeld het NK een extra boost te geven. Want uniek is het absoluut. Ik besloot mijn diensten te bundelen in een pakket dat kan bijdragen aan betere resultaten in en buiten de ring. Maar met de Hippiade voor de deur koos ik voor de naam NK Boost pakket die zich onderscheiden in de 4e plaats, brons, zilver en goud.  Uiteraard heb ik er een gepaste, eenmalige pilot prijs aan verbonden.

Welke diensten zitten er in het NK Boost pakket?

  • Proefgerichte training waarbij we de puntjes op de I zetten.
  • Mentale training.
  • Trainingen met de Franklin ballen.
  • Rijtechnische training.
  • Coachingcall in te plannen voor jouw gouden deelname.
  • Videobeoordeling van jouw ingezonden dressuurproef.

NK Boost pakket NK Boost pakket NK Boost pakket NK Boost pakket

Proefgerichte training.

In een training rij je met mijn begeleiding de proef onderdeel voor onderdeel door. Ik geef je positieve feedback en een cijfer. Daarnaast leg ik uit hoe je hiervoor een hoger cijfer kunt halen. Vervolgens gaan we samen aan de slag om dit cijfer ook omhoog te halen.

Mentale training.

Bloed zenuwachtig? Ik geef je tips om meer te ontspannen. Met alles bezig tijdens de proef behalve blijven paardrijden zoals je thuis ook doet? Ik geef je een training waardoor jij je focus kunt houden. Juist te weinig last van spanning? Ik breng je gezonde spanning.

Training met de Franklin ballen.

Met behulp van de Franklin Methode laat ik je beter bewegen in het zadel en verbeter ik je houding te paard. Door het gebruik van verschillende hulpmiddelen maak ik je bewust van je lichaam. Je zult ervaren dat je fijnere / kleinere hulpen kunt geven. Het cijfer voor houding en zit zal verbeteren.

Rijtechnische training.

Geen snelle slimme trucjes, gewoon correct het achterbeen naar de mond toe rijden. Waarbij overgangen mooi vloeiend uitgevoerd worden, het paard meer lengtebuiging kan maken en veel fijner zal gaan bewegen. Biomechanisch onderbouwd zodat je meer bewustwording krijgt in je eigen rijden.

Coachingcall.

De dag voor je prestatie, de ochtend van je prestatie of misschien net voordat je in het zadel stapt een coachingcall. Jij bepaalt het moment. In ons gesprek help ik je focus en concentratie te krijgen zodat je optimaal voorbereid bent voor je prestatie. Want soms is het gewoon fijn als iemand ander, iemand die wat verder af staat, je even toespreekt.

Videobeoordeling van jouw ingezonden dressuurproef.

Je rijdt je dressuurproef, laat deze op video opnemen. Stuurt de video in en binnen 48 uur krijg je de ingesproken beoordeling met feedback retour. Zo leer je wat je zwakke punten in de proef zijn en kun je in de training hier verdere verfijning in aanbrengen.

NK Boost pakket NK Boost pakket Brons NK Boost pakket Zilver NK Boost pakket Goud

Mis je een dienst?

Uiteraard zijn de pakketten ook uit te breiden met diensten. Ik moest nu eenmaal een keuze maken. Je kunt bijvoorbeeld een trainingplan laten opstellen, rijden met de hartslagmeter of aan de slag met je ruiterfitheid. Stuur mij een bericht voor een pakket op maat.

Laat deze boost niet te lang wachten.

Laat deze boost niet te lang wachten, want het moment is er altijd eerder dan gedacht. Daarbij vult mijn agenda zich momenteel lekker snel waardoor de mogelijkheden al wat beperkt lijken te worden. Maar goed er is altijd wel ergens een gaatje te vinden. Ben jij klaar voor deze unieke boost?