akker staakt uw wild geraas, het is bijna tijd voor het avondje van Sinterklaas. Vier je het uitgebreid, of heb je voor Sinterklaas dit jaar misschien geen tijd? In deze blog geef ik wat tips voor leuke cadeaus want jullie Piet wist het echt niet, Piet leek een beetje hopeloos.

Paardenmensen hebben altijd wel wensen.

Paardenmensen hebben altijd wel wensen, konden we ons verlanglijstje maar eens begrenzen. Het bezit van een paard is nu eenmaal best duur, continu terugkerende kosten zoals bijvoorbeeld een wormenkuur. Innovatie van de producten gaat steeds maar door, en niet iedereen heeft daar de financiële middelen voor. Met een cadeau uit de ruitersportzaak zit Sinterklaas altijd wel goed, dat geeft elke Piet weer moed.

Een borstel kunnen we altijd gebruiken.

Een borstel kunnen we altijd gebruiken. Voor gebruik laten we eerst ons paard en uitgebreid aan ruiken. Deze borstel heeft mij enige tijd geleden behoorlijk verrast. Sinds de aanschaf ligt de borstel grijp klaar in mijn kast. Van de hele borstellijn van hen ben ik fan, misschien dat jij ze ook wel herken (t).

Sokken zijn ook altijd welkom.

Sokken zijn ook altijd welkom bij ruiters. Want elke dag hebben we een paar nodig, dan wel graag vers. Sokken kun je zo duur maken als je zelf wilt, daar slaat Sint zijn bankrekening niet van op tilt. Als Sint en Piet nu maar wel de juiste schoenmaat voor je kopen, anders kun je niet op je gekregen sokken lopen.

Als je wedstrijd rijdt met je paard.

Als je wedstrijd rijdt met je paard, heb je vast een grote voorraad elastieken gespaard. Maar waar moet je ze nu bewaren? Voor deze cadeautip moet Sint misschien wel even sparen. Een handige vlechttas komt bij elke wedstrijdruiter goed van pas. Zo heb je al je vlechtspullen bij de hand. En voorkom je dat je op wedstrijd zonder knotten beland.

Lieve Sint, het wensenlijstje van een paardeneigenaar is oneindig.

Lieve Sint, het wensenlijstje van een paardeneigenaar is oneindig. Bezoekt u samen met Piet de ruitersportzaak, dat is best geinig. Geef u ogen de kost wat ze tegenwoordig allemaal hebben. Voor hen die hun paard zo liefhebben. Een paard past helaas niet in de zak, maar de gegeven tips met groot gemak.

Ik wil jullie allemaal een heel leuk en gezellig Sinterklaasfeest wensen, liefs Miranda