De website van Ehorses is op zoek naar bloggers.

Wij van ehorses.nl zoeken een blogger of bloggers! Lees hier wat de vrijwillige functie van blogger inhoudt en hoe jij misschien blogger kunt worden.

Allereerst wat is ehorses.nl?

In Nederland is ehorses nog niet zo bekend als we in Duitsland zijn. Daar hebben we per dag zoveel unieke bezoekers op onze website! In Nederland groeien we elke dag een klein stukje groter. Op de website van ehorses kun je je toekomstige paard kopen, of je huidige paard verkopen. Zoek je een verzorgpaard, dan kun je die ook op ehorses vinden. Maar je kunt er ook allerlei benodigdheden voor de ruiter en/of het paard vinden.

Maar ze doen nog meer.

Ze doen aan wedstrijdsponsering, we hebben een agenda met alle paardenevenementen, we hebben regelmatig winacties en nog veel meer waaronder onze blog. Op deze pagina hebben we alle blogs staan die door onze vrijwillige bloggers geschreven zijn. Maar onze bloggers kunnen wel een beetje hulp gebruiken. Als jij hulp wilt aanbieden aan de blogger, meld je aan via deze link.

Wanneer kun je blogger worden en is het moeilijk?

Wil jij blogger worden?

1.Schrijf een leuke blog
2.Stuur deze voor 1 mei naar support@ehorses.nl o.v.v. ehorseszoektblogger
3.ehorses kiest 3 finalisten, die vervolgens een finale blog moeten schrijven
4.De 3 finale blogs worden gepost op www.ehorses.nlen op Facebook
5.De blogger met de meeste positieve reacties en likes wint ehorseszoektblogger 2018!

Wat kun je winnen:

1. De titel ehorseszoektblogger2018
2. Eeuwige roem
3. Veel exposure! Wist je dat ehorses 1,5 miljoen bezoekers per maand heeft? Een mooie kans voor jou om bekend te worden als blogger!
4. Vrijkaarten voor veel evenementen en spullen van sponsoren

Wat gaat ehorses.nl voor jouw inzet terug doen?

Het gezegde luidt, vrijwilligers worden niet betaald, niet omdat ze het niet verdienen, maar omdat ze onbetaalbaar zijn! Wij zorgen ervoor dat jij jezelf als blogger voor ehorses kenbaar kunt maken. Doordat wij regelmatig sponsor zijn van paardenevenementen in Nederland kunnen wij je entreekaarten verstrekken. Wij hebben om sociaal media meer dan 33:000 volgers, die jouw blogs onder ogen krijgen dus je krijgt van ons ook een beetje naamsbekendheid. Je werkt samen in een klein maar betrokken team. Join us!