k heb het gevonden. Een kruidenwonder dat in een potje verstopt zit. Alhoewel een potje, eerder een blikje. Dit kruidenwonder helpt je paard of hond bij genezing van huidbeschadigingen of huidaandoeningen. Zoek jij ook een natuurlijk wondwondermiddel? Zoek dan niet verder maar lees mijn ervaring!

 

Een cadeau per post gekregen.

Onlangs heb ik een cadeau per post gekregen. Toen ik het cadeau uitpakte bleek er een blikje met Kruidenwonder balsem voor dieren in mijn cadeauverpakking te zitten.  Waarom in de product naam wonder verwerkt zit ga ik jullie in deze blog vertellen. Blooming Naturals waarvan ik eerder al de soepele spieren en gewrichten gebruikte tijdens mijn strijd tegen ruiterkwaaltjes stuurde mij de wonder balsem voor dieren om te gebruiken.

 Het is net het zogenaamde rosé potje.

Toen ik het potje opende, dacht ik dit is net een wonderpotje maar dan nu voor dieren. Je hebt thuis vast ook wel ergens zo’n wonderpotje. Een smeersel wat je overal voor kunt gebruiken. En het werkt altijd. Zo ook deze Kruidenwonder balsem voor dieren. En nu kreeg ik zo’n wonderpotje, helemaal speciaal voor dieren! Alleen……..

Ik heb geen gewonden dieren thuis of stal.

Op stal waren er geen paarden of schapen die op dat moment een wond hadden dat om behandeling vroeg. Mijn hond had geen wonden. Dus wat dan, maar wachten totdat er een dier een wond heeft!  En weet je wat nog het ergste is, ik baal want er zijn tot op de dag van vandaag geen erge verwondingen geweest……. oh wat erg om dat te zeggen.

Een luxe damespaard met een poppenhuidje.

Na een lange zoektocht had mijn stalgenoot een nieuw paard gevonden na het overlijden van haar bijzondere paard. Dit paard, Maddy, een echt luxe damespaard met een dun poppenhuidje kwam met een lichte huidbeschadiging. Jaaa ik had een testobject voor het wonderpotje. En mijn stalgenoot ging ook echt helemaal los. Daar was het slachtoffer waar ik zo lang, stiekem, op gewacht had. Op elk zichtbaar aangedane huid werd het makkelijk smeerbare kruidenwonder aangebracht. Zelfs de neus van Maddy die wat beschadigd was door de invloed van het zonlicht werd behandeld. In de bijgeleverde folder las ik dat het kruidenwonder  zelfs een lichte zonbescherming geeft. Ik kreeg het wonderpotje echt niet meer terug van mijn stalgenoot.

Het kruidenwonder in een potje.

Het kruidenwonder in een potje mag met recht een wonder genoemd worden. Elke aangedane huid, dat behandeld werd met het wonderpotje, was de volgende dag genezen. Elk plekje dat mijn stalgenoot in de smiezen krijgt wordt direct behandeld.

Na 1 x gebruik, was dit verdwenen  

Mijn stalgenoot vroeg mij of ze in plaats van een potje het kruidenwonder ook in grootverpakkingen dus een pot kunnen verpakken. Het kruidenwonder is in een 50 grams en in een 10 grams verpakking verkrijgbaar. Omdat in het kruidenwonder pure natuurlijke ingrediënten gebruikt worden, werkt het snel en is het te gebruiken voor allerlei aandoeningen. Omdat het een puur product is, heb je er niet veel van nodig. Kruidenwonder balsem voor dieren mag dus met recht een wonder heten. En de prijs, dat is ook een wonder te noemen, je koopt het wonderpotje al vanaf € 15,95 hier. Wat zeker het vermeld waard is, dat er gedeelte van de aanschafprijs door Blooming Naturals geschonken wordt aan Stichting Idemo, je koopt dus niet alleen een heel goed product, je steunt tegelijkertijd een goed doel.