23Ja, je leest het goed, ik ben verliefd tot over mijn oren. Als ik in gedachten verdwaal, krijg ik een weeïg gevoel in mijn buik, ik voel vlinders in mijn buik en op mijn gezicht verschijnt een glimlach.

Blossen op mijn wangen.

Ik heb blossen op mijn wangen en ik raak er maar niet over uit gepraat. Foto’s zet ik op mijn sociaal media accounts. En ik hoop zo dat de liefde wederzijds is. Dat hij of zij ook stiekem verliefd op mij is. Mijn allernieuwste liefde….. de deelnemers aan het Bixie kampioenschap.

Alle deelnemers aan het Bixie kampioenschap

 Wat was het fantastisch.

Zondag 1 juli organiseerde ik het Bixie kampioenschap voor de regio Utrecht. Het was een geweldige dag! Ondanks de hoge temperatuur hebben we allemaal van en met elkaar genoten! Om 08:30 reed de eerste deelnemer de rijbaan in en om 18:00 maakte we de Bixie kampioen bekend. De deelnemers hebben de harten van vele bezoekers gestolen deze dag. Neem deelnemer Mayson Stam, deze ruiter stal de harten bij vele door te gaan zwaaien naar de toeschouwers tijdens zijn proef.

Verliefd tot over mijn oren…………Mayson

En dat is waar Bixie om moet gaan, plezier en ongedwongenheid! Spelenderwijs kennis maken met wedstrijden rijden.

Sfeertje

Fans

 

 

 

 

 

De verkleedwedstrijd was geweldig! Helaas had een deelnemer zich moeten afmelden omdat ze door een val haar arm gebroken had. Ik schakelde haar in als mede jury om ervoor te zorgen dat ze toch nog een leuke Bixie ervaring kon opdoen.

En het was maar goed ook dat ik hulp had, want het was echt super moeilijk om een winnaar te kiezen. Zie hier de beelden van de verkleedwedstrijd!

Heel veel werk.

Ik wist dat het veel werk zou zijn. Gelukkig had ik hulp van mijn vriendin. Samen regelde we de inschrijvingen, startlijsten, benodigdheden, huur van de Bixie trailer en natuurlijk prijzen ! We hadden echt hele vette toffe prijzen geregeld. En dit waren er zoveel, dat de kinderen het niet zouden kunnen dragen. Dus ik ging op zoek naar de volgende sponsor, die mij tasjes zou willen sponsoren waar alle prijsjes in zouden kunnen. Ook dat was geen enkel probleem. Sterker nog, bij Divoza besloten dat alleen een tasje niet voldoende zou zijn als sponsoring, dus we kregen er nog een prijsje bij voor alle deelnemers. Wil jij ook een Bixie wedstrijd organiseren maar weet je niet hoe? Je kunt dit uitbesteden aan Solange Hermans Bixie Events zij neemt voor de organisatie heel veel dingen uit handen.

 Foto’s zeggen meer dan 1.000 woorden.

Ik kan wel blijven raaskallen als een verliefde tiener over hoe leuk Bixie wel niet is. Maar foto’s zeggen meer dan 1.000 woorden. De hele dag had ik een super toffe fotograaf in de ringen die zulke mooie foto’s gemaakt heeft. De foto’s kun je hier bekijken. Tja snappen jullie nu dat ik verliefd tot over mijn oren ben?