Onlangs zei ik, ik doe het niet meer. Het kost een heleboel vrije tijd, die ik toch al niet heb. Het kost heel veel energie en waar doe je het voor? Het is vrijwilligerswerk.

Wat je geeft krijg je terug.

Ken je de uitspraak, wat je geeft krijg je terug? Stel jij doet onaardig tegen je vriendin op stal, dan is de kans heel groot dat zij onaardig terug gaat doen. Als ik mijn inzet toon, wil ik ook inspanningen zien bij mijn “tegenpartij”. En omdat het daar nog wel eens aan ontbreekt, stop ik ermee.

Ik stop er niet helemaal mee hoor.

Ik stop er niet helemaal hoor. Oh je weet nog niet waar ik mee ga stoppen??? Het jureren van Bixie rubrieken georganiseerd door rijverenigingen zelf. Ik kom in situaties terecht die onveilig zijn. Ik mis de persoonlijke aandacht voor de Bixie ruiter. Ik mis het motto, iedereen is winnaar bij de Bixie en zo mis ik nog zoveel dingen die bij SoSo Bixie events gewoon goed geregeld zijn. Omdat ik tijdens een evenement georganiseerd door Solange Hermans van SoSo Bixie event, niet aan al deze zaken hoef te denken ben ik zelf ook een veel leukere jury voor de Bixie ruiters. Dus daarom heb ik onlangs besloten dat ik alleen nog maar Bixie zal jureren bij wedstrijden georganiseerd door SoSo Bixie events

Ik mag Demian Stam zijn prijzen uitreiken

Alles uit de kast.

Naast het toezien op veiligheid, nakomen van de regels, ja ook bij de Bixie zijn er regels, trekt Solange elke keer alles uit de kast. En dit doet ze om de kinderen een veilige, leerzame maar vooral leuke ervaring mee te geven. En dit is precies wat ik altijd nastreef. Solange en ik hebben elkaar daar wel een beetje in gevonden zeg maar. En dat is fijn als je met mensen kunt samenwerken die er hetzelfde overdenken als dat je zelf doet.

Solange Hermans en Miranda van Dongen

De eerste SoSo Bixie ervaring van de 6 jarige Bridget.

De 6 jarige Bridget IJzendoorn die vorige week voor het eerst bij SoSo meedeed vroeg aan haar moeder, mam wanneer gaan we weer???? Ze had het zo naar haar zin gehad. Omdat ze samen met een vriendinnetje ging, mocht ze helemaal tot het einde blijven. En nog wilde ze niet naar huis.

                

Als een kind met zoveel plezier aan een wedstrijd mee doet, dat is toch fantastisch! SoSo in Nieuwegein was net voor Halloween, Solange had alles leuk gedecoreerd in het Halloween thema en ook het personeel van Manege Rijnenburg had flink uitgepakt. Alle kindjes werden gevraagd of ze verkleed wilde komen, mits de versiersels wel veilig waren natuurlijk. Want veiligheid is een heel belangrijk ding bij Bixie wedstrijden.

Het griezelt op de Bixie wedstrijd van SoSo in Nieuwegein.

Bixie staat voor plezier, leren, socialiseren, vertrouwen en veiligheid. Daarom mogen ruiters van 4 tot 6 jaar alleen aangelijnd een proefje rijden bij de Bixie. Als je die kinderen een veilige ervaring mee geeft, willen ze nog wel een keer. En ondanks al het gegriezel, konden alle deelnemers niet wachten tot de volgende wedstrijd. Zie de foto’s voor een sfeerimpressie van het SoSo Bixie events bij Manege Rijnenburg.

                

We hadden een geweldige dag.

Met elkaar hadden we een geweldige dag. Leuke juryleden met persoonlijke aandacht voor ieder kind. Tijdens de prijsuitreiking mocht ieder kind plaats nemen op het podium. Dat podium kent trouwens alleen nummer 1. Ieder kind ontving voor elke deelname een prijs, een oorkonde en een oranje rozet. Want zoals ik al vaker geschreven heb, ieder kind is winnaar bij de Bixie. Toen ik op mijn sociaal media account terugkeek op deze geweldige dag, plaatste ik een post dat ik hoopte dat alle deelnemers nu tevreden in hun bed lagen te slapen. En dat deed deze deelnemer! En zulke prachtige foto’s bevestigd voor mij, ik doe het niet meer bij een ander.