Nee ehorses heeft geen nieuw paard aan mij geschonken waardoor ik weer in het zadel zit. Maar dankzij ehorses kan ik in het zadel zitten met online marketing.

Heb jij wel eens paard verkocht via ehorses?

Als jij wel eens een paard te koop gezet hebt op ehorses dan zul je het met mij eens zijn dat het best lastig is om een goede advertentie te maken. Als je het nu echt heel lastig vindt, kun je voor slechts € 9,99 een advertentie laten maken. De professionals in online marketing zorgen er dan voor dat je advertentie voldoet aan SEO, Google analytics en ga zo maar door. Met de juiste tips en tricks zorgen zij ervoor dat jouw advertentie veelvuldig gevonden wordt door de zoekmachine. Omdat er veel vraag is naar hulp heeft ehorses samen met van hall larenstein het symposium in het zadel met online marketing uitgebracht. Dit jaar is de organisatie van het symposium in handen van Clickhorse Marketing.

Paardenmensen in het zadel helpen.

Boeiende sprekers vertellen over hun ervaring met online marketing en wat het voor ze heeft betekend. Dankzij hun ervaringen worden de aanwezige paardenmensen figuurlijk in het zadel van online marketing gehesen. Het programma biedt daarnaast ook nog voldoende mogelijkheid om te netwerken. Ga er maar aan staan om 100 paardenmensen de hele dag in de schoolbanken te houden. Die zijn dat niet gewend, paardenmensen zijn altijd in beweging. Het met zorg samengestelde programma zorgt ervoor dat de paardenmensen de aandacht kunnen houden tijdens de workshops gedurende de hele dag. Halverwege de dag is er een goed verzorgde lunch voor iedereen. Als je wilt kun je na afloop ook nog een vorkje meeprikken tijdens de BBQ. Hier kun je in gesprek komen met mensen die wellicht in de toekomst wat voor je kunnen betekenen.

Heb jij er al 1?

Veel ruiters / paardeneigenaren hebben er 1. Heb jij er al 1? Een eigen website, een eigen pagina over bijvoorbeeld hun paard op Facebook of Instagram. Of misschien beheer je de pagina van de rijvereniging.  Als jij hier meer uit wilt halen, kun jij jezelf dus in het zadel laten helpen door ehorses tijdens de in het zadel met online marketing dag. Laat je inspireren door sprekers zoals Danny Oosterveer van Burger’s Zoo, Annika Rettig van Clickhorse Marketing, Floor Schoenmakers van EHS communication of 1 van de vele andere sprekers. En vergroot met de gekregen tips je bereik.

Leerzame, inspirerende dag.

Zelf mocht ik vorig jaar voor de 2e maal aanwezig zijn tijdens deze leerzame en inspirerende dag. Een dag waar je oude bekenden ontmoet, nieuwe mensen leert kennen en met elkaar spreekt over paarden en online marketing. De veel gehoorde vraag is, hoe dan????

Hoe krijg ik het voor elkaar dat ik ook zoveel bereik krijg? Hoe doe jij dat? Met elkaar spreken over wat je net gehoord hebt in de workshop. Ik krijg er energie van. Je gaat niet zomaar naar huis. Als afsluiter krijg je huiswerk. Je beantwoord de vraag, wat ga ik doen? Dit schrijf je op het daarvoor bestemde formulier en deze geef je aan je buurman of buurvrouw. Na 4 weken neem je contact op om te vragen of het ook gelukt is. Mijn doel was op mijn Instagram 500 volgers te krijgen. Ik geef je nu al op een briefje dat me dat niet gelukt was. Maar ik was wel benieuwd of mijn buurvrouw van EquiNL haar doel bereikt heeft. Ik belde haar keurig op het afgesproken tijdstip, ook haar was het niet gelukt maar ze had wel iets anders moois bereikt.

Wil jij in het zadel geholpen worden met online marketing? Reserveer dan het symposium in het zadel met online marketing alvast in je agenda voor 9 oktober 2019! Zie ik je daar?