Hoe lekker zou dat zijn, een stel pantoffels dat geschikt is om naar stal aan te trekken.

Na een dag lopen op die hoge stelten.

Als je een representatieve baan hebt, is de kans best groot dat je regelmatig op zogenaamde stelten loopt. High heels worden niet voor niets killer heels genoemd. Het dragen van zulke schoenen kunnen echt killing zijn. Killing voor je voeten en killing voor je rug. Als je dan na zo’n dag naar stal gaat, is het fijn om pantoffeltjes aan je voeten te hebben. Dat vinden je voetjes ook vast heel fijn.

Zeer comfortabel en veilig!

In het kader van veiligheid is dit natuurlijk een heel slecht plan. Als je paard dan per ongeluk, we nemen aan dat het altijd per ongeluk gaat, op je tenen gaat staan, vinden je voetjes in de pantoffels niet fijn! Meestal krijg je daar van lelijke blauwe plekken van en ga je wat moeilijk lopen. Maar waar vindt je nu zulke comfortabele en veilige stalschoenen? Voor mij is het een must dat mijn schoeisel een uitneembare binnenzool heeft, zodat mijn steunzolen erin passen.

Het oog wil ook wat.

Steeds meer schoenfabrikanten brengen modieuze zogenaamde jodphurschoenen op de markt. De modieuze looks gaan ten koste aan veiligheid en/of comfort. Ik krijg al zere voeten als ik er alleen naar kijk. Wij paardenmeisjes willen het stiekem allemaal. Schoenen waar je de blits mee maakt, die als pantoffels aanvoelen en toch hele hoge veiligheidsnormen hanteren.

Ik en mijn unboxing van Blundstone

Ik heb ze gevonden!

Weet je nog dat ik zo nodig mijn teen moest breken? Zelfs nadat ik hersteld was van mijn operatie was het onmogelijk om in mijn gebruikelijke stalschoeisel te komen zonder dat het me enorm veel pijn deed. Omdat ik toch heel graag naar Zorro wilde, met veilige schoenen aan mijn voeten, ging ik op zoek en zo vond ik Blundstone. Een schoen die mij kon bieden wat ik nodig had, comfort, veiligheid en modieus. Door de karakteristieke lussen aan de voor- en achterkant van de schoen was het instappen een makkie! De 1441 werden de nieuwe vriendjes van mijn voetjes en ik was op slag verliefd toen ik ze zag.

De keuze is er reuze.

De keuze is reuze bij Blundstone . Of je nu gaat voor een klassiek model zoals de 500 of voor de stoere 1448 . Het complete aanbod bestaat uit 22 modellen geschikt voor dames en heren, 6 heren modellen, 6 dames modellen en maar liefst 13 kindermodellen die ieder een specifiek nummer als naam gekregen hebben. Bij Atorka hebben ze niet alle modellen in het assortiment, maar bestellen is uiteraard mogelijk

I’m walking on clouds.

Ben jij op zoek naar modieuze, comfortabele en veilige schoenen, die zo tof zijn dat je zelfs ook casual kunt dragen? Maar stel je ook eisen zoals anti slip buitenzool, zuur bestendig, hittebestendig en dan ook nog eens lichtgewicht? Wil je net als ik het gevoel hebben dat je op wolken loopt? Kies dan voor Blundstone