Kun jij keurig je geduld bewaren, je inhouden en wachten tot de sale? Of sla jij direct je slag en wordt je misschien wel een beetje hebberig?

Er moet ruimte komen voor de wintercollectie.

Nog even en het is wintertijd. Eerlijk ik moet er nog even niet aan denken. Ik hou van de zomer, de zon en het buiten zijn. Maar wat zo leuk is aan deze tijd, dat je via internet de nieuwe collecties voor het winterseizoen 2018/2019 al kunt zien. Langzaam ontvangen de ondernemers hun bestellingen van hun fabrikanten. En dat betekend dat er ruimte moet komen voor de wintercollectie, dus UITVERKOOP!!!!

Bewaar jij je geduld tot de sale?

Als je je geduld kunt bewaren en wacht tot de sale kun je nu echt je slag slaan. Producten uit de zomercollectie kunnen nog dagelijks gebruikt / gedragen worden met het prachtige weer . Als je de aankoop van een nieuwe vliegendeken hebt uitgesteld en de gok genomen hebt, dat de deken uitverkocht zou zijn. Dan heb je geluk want de sale is begonnen. Door de grote vraag naar vliegendekens deze zomer door de overlast die we hadden van ongedierte hebben winkels een enorme voorraad. Of misschien zoek je nog een zomerjas voor jezelf. Grote kans dat er niet veel jassen verkocht zijn en je de jas met korting koopt.

Sla jij je slag?

Ken je dat gevoel? Elke keer twijfelen, zal ik wel, zal ik niet? En dan is het uitverkoop en besluit je ik wil het, ik wil het, ik wil het. Maar nergens meer verkrijgbaar. Urenlang speur je op internet of je ergens online je slag nog kunt slaan. Je baalt, want je wil het! Als jij je slag direct slaat en niet wacht op de uitverkoop dan ken je dit gevoel niet. Je loopt de kans op een korting mis. Maar je hebt wat je wilt! Zelf heb ik elke keer staan twijfelen over dit vest. Mijn stalgenoot droeg het laatst en ik wist, ik wil het, ik wil het. Helaas, uitverkocht! Had ik nu toch maar mijn slag geslagen.

Shop till you drop.

Shop till you drop. Al dat geduld dat je bewaard hebt, mag je nu loslaten. En ik weet zeker dat wie zijn slag al lang geslagen heeft dit seizoen, ook nog even gaat kijken in de uitverkoop. Shop till you drop and have fun.