HandsOn overspoelde mijn sociaal media, dus ik testte ze uit op Zorro en Zen – Chy.

Poetsen met een handschoen.

Ook jij hebt ze vast al wel gezien op sociaal media, de handschoenen waarmee je je paard, hond of kat kunt borstelen. Zo nieuwsgierig als ik ben, wilde ik ze graag eens proberen. Daarbij is Zorro wat dat betreft een mooi “proefkonijn” want die heeft wel zo zijn voorkeuren wat betreft het type borstel dat ik gebruik. Ook waren we thuis reuze benieuwd of het ook voor mijn hond, Zen – Chy, een Chow Chow je weet wel zo’n hond met een blauwe tong en hele lange haren zou werken.

De originele HandsOn Gloves

Ik besloot wel de originele Hands On Gloves te bestellen in plaats van te kiezen voor een goedkopere namaakversie. Mijn eerste indruk is dat de stof van de handschoen heel stevig is, waardoor meteen de associatie duurzaam bij mij opkomt. Ik ga ervan uit dat je deze handschoenen langdurig kunt gebruiken. Het klittenband “plakt” heel goed maar hoe raar zijn al die rubberen puntjes aan de binnenkant van je hand. En zo ga je dus je paard poetsen? Ik staar naar de handschoen en zie het plaatje nog niet voor me.

Alle HandsOn op Zorro en Zen – Chy.

Ik heb wat videobeelden gemaakt terwijl ik Zorro en Zen – Chy “ borstel” met mijn handschoen. Zorro laat jullie zelfs zien dat hij het nog best lekker vindt ook. Dat het bij Zen – Chy met haar lange vacht ook werkte verbaasde me helemaal. Niet alleen geschikt voor kortharige honden dus, maar ook voor langharige honden.

Wassen met de Hands On Gloves.

Ik besloot Zorro dan ook maar meteen te wassen met de Hands On Gloves. Hiervoor gebruikte ik die shampoo die je niet hoeft uit te spoelen. Hier hadden de Hands On Gloves voor mij geen toevoegde waarde. Maar ik kan me voorstellen dat wanneer je wel over een wasplaats beschikt met warm water en je je paard lekker in de shampoo zet, de Hands On wel degelijk het wassen van je paard eenvoudiger zullen maken. En daarnaast geef je je paard ook direct een massage, dus Hands On Gloves, pure welness voor het paard en de hond!

Als ik iets nieuws probeer, wil iedereen proberen.

Als ik een nieuw product uitprobeer willen vaak stalgenoten ook het product uitproberen. Voor mij heel handig om zo meer informatie te krijgen over het product. Zelfs de gevoelige KWPN merrie van mijn pensionhouder vond de “borstelbeurt” met de handschoenen aangenaam. Er waren ook paarden die vonden het heerlijk! Na gebruik hebben we de handschoenen gewassen zodat ze weer fris zijn voor de volgende “poetsbeurt”.