Paard & Miep Hippische Coaching doet het weer. Wat doet ze weer? Proeven beoordelen voor het goede doel! Tijdens de eerste lockdown, vanwege de pandemie, begon ik met proeven beoordelen. De wedstrijdsport lag stil en ik kon op die manier mijn vaardigheden als jury behouden.

Na ruim anderhalf jaar kwam daar een einde aan.

December 2021 heb ik de laatste proeven voor het voerfonds beoordeeld en de balans opgemaakt. Ik had 160 proeven mogen beoordelen wat goed was voor een donatie van 400 euro. Met heel veel plezier heb ik de proeven beoordeeld maar het was tijd voor mijn eigen platform.

Hippische coaching Paard&Miep

Het was tijd om de dienst anders in te vullen.

Na een succesvolle pilot lanceerde ik een paar weken geleden Online Dressuur. Dat jureren gaat me goed af, de techniek, om dan zelf zo’n pagina in de lucht te schieten wat minder. Maar het is gelukt en ik ben daar apetrots op. Deelnemers ontvangen van mij een MP3 bestand met de ingesproken feedback en een cijferlijst. Om de beoordeling nog wat meer te begrijpen kun je ook mijn e-book Dressuur beoordeling nader verklaard bestellen via WhattsApp. De opbrengst van dat e-book komt ten goede van het voerfonds. Maar deze blog draait niet om mijn inzet voor het voerfonds, deze blog draait om iets anders.

We zien allemaal de beelden.

Of we willen of niet, we zien allemaal de beelden van wat zich afspeelt in Oekraïne. Vreselijk!

Afgelopen week kreeg ik de behoefte om iets voor de mensen die vluchten te doen. Als snel realiseerde ik me, dit kun jij Miep. Daarom heb ik besloten dat de gehele opbrengst in de maand Maart 2022 ten goede komt voor Oekraïne. Met de financiële steun kunnen ze dan basis benodigdheden zoals schone sokken bijvoorbeeld aanschaffen. De oorlog krijgen wij hiermee niet uit deze mensen, maar we kunnen ze wel op deze manier helpen. As we speak is mijn contact in Oekraïne om daar een geliefde in veiligheid te brengen. Samen gaan we er straks voor zorgen dat het geld echt terecht komt bij hen die het echt nodig hebben.

Hippische coaching Paard&Miep

Doe mee en doneer.

Ik begrijp dat de situatie in Nederland heel ander is. Maatregelen voor Covid zijn losgelaten en je kunt fysiek deelnemen aan een wedstrijd. Echter paardenmensen zijn nooit uitgeleerd dus doe mee en stuur een video in voor feedback en doneer. Via deze link stuur jij de beelden naar mij in en ik zal ze met plezier en passie beoordelen. Waar wacht jij nog op? Doe mee en doneer!